Sunday, 16 September 2012

sekarang da 3 bulan aku study ,, sedikit demi sedikit aku hilangkn perasaan aku kat die ,, hakikatnye masih ada lagi , mulut kata lepas,,tapi hati .. damn! "asl kau degil sangat pang kang !"
dah . tutup story pasal uh .. ni aku nak mengadu lak .. aku nak ngadu pasal tempat belajar aku .. aku sangat tertekan.. hampir tiap hari aku menangis tau .. mana tak nyer , korang bayangkan arini die aja ABC,123 tibe2 esok kena wt karangan 350 pth perkataan ..then tibe2 ade exam,dan kne siapkn tugasan.. huhu .. tu cme bygn je .. tde la die aja aq abc .. siyesly aku mgku skg aku cme minat terhdp rmbut,fashion lelaki .. aku msuk sini .. sume ttg girl boy not allowed ="= . mne ta parah aku! nak tanak aku teruskn la jugak .. dengan sokongan orang tersyg .. aku hampir berjaya siapkn tugasan aku .. ni hati aku msih ta tenang tau . psl tugas aku ta siap2 ag .. dan pling aku risau skg .. bfday aku da nk dekat .. aku tana balik dorm !! argh ! runsing2 !

No comments:

Post a Comment