Wednesday, 24 October 2012

Love you a little bit more


당신이 나 꿀 전화 할 때 조금 더 당신을 사랑해
당신이 내 손을 잡아 때 조금 더 당신을 사랑해
니가 날 포옹 할 때 조금 더 당신을 사랑해.

나는 조금 더 당신을 사랑해. 매일.


당신을 만난 적이 있다면, 난 당신을 좋아하지 않아요.

내가 당신을 좋아하지 않은 경우 당신을 사랑하지 것입니다.

내가 당신을 사랑하지 않은 경우 당신을 후회하지 않을 거에요.

하지만, 내가 그랬어 그리고 언제 까지나 그럴

---

당신을 사랑하는 것은 잘못된 경우 바로되고 싶지 않아!

---

당신을 사랑하는 것은 범죄합니다. 당신의 마음에, 내 인생에 수감하고 싶습니다.

---
난 당신을 사랑 해요.지방 아이가 케이크를 좋아 것처럼.
---
당신은 나이가 1000 년이있는 경우, 난 그냥 9백99년과 364일를 원하는, 나는 당신없이 일을 사는 필요가 없습니다

Saturday, 6 October 2012

terima kasih sayang

awak .. terima kasih hadir dalam hidup saya ..awak sangat bermakna bagi saya , awak bagi segala nya 1st time .. saya sudah terlalu cinta kan awak .,. sampai sanggup saya korbankn segalanya . hanya untuk awak .. tapi sekarang awak sudah pergi . kini pergi mencari yang lain . ya . mungkin awak perlukan kebahagiaan ,dengan saya awak sengsara atau mungkin kebahagiaan saya yang bagi kat awak ta cukup.. saya bahagia tengok awak bahagia .. sapa nak orang die sayang sedih2 kan .. so buat la apa awak nak buat . saya redho .. mgkin ni perngorbanan paling berat saya lalui .. tapi tape . demi awak .. biarkan saya kat sini menangis sorang2 .. saya nangis tape . saya tanak awak nangis .. moga kehadiran cinta baru awak membuatkan awak gembira ye .. memang siap la lau saya tengok awak sedih lagi .. maaf awak . sebelum ni saya 100% jaga awak .. lepas ni saya takkan jaga awak macam selalu .. saya akan biarkan awak sendiri . sebab ni keputusan awak . awak yang mahu kehidupan awak sendiri tanpa memikirkan perasaan orang lain .. so .. maaf ye sayang .. tiba masanya aku pergi jadi diri aku yang kau kenal .. aku tiada arah tujuan . terima kasih ,.

Tuesday, 25 September 2012

takdir

dulu aku selalu merungut kat mak aku, aku nak blaja (act aku tasuke blaja pon) tapi sekurang2nyer otak aku berjlan la jugak dripada terperap dalam uma selama setahun lebih jugak gak .. and now impian aku tercapai .. sekarang aku belajar at inpens international college .. college ni cara mempelajaran die tak brape bagus sebab banyak menyentuh soal keagamaan daripada kepandaian/kemahiran seseorang,bukan maksud aku agama ta boleh masuk, tapi jangan lah berlebihan . kami nak blaja dengan penuh kenyakinan,keselesaan .. baik jadikan "sekolah" ni "sekolah" agama je ..peraturan sangat ketat ... kalau tahu aku tanak masuk sini .. baik aku masuk kolej at luar negara .. dorng lebih penting kan pelajaran tade lah kusut kepala ni .. yang ni buat orang stress . pelajaran down .. siyesly .. aku tertekan sekarang ..nasib baik ada dia .. dia?? sape tu? k . aku story . aku dipertemukan dengan seseorang . asalnya kami kawan .. dan tatau lah camne leh tercouple .. atas dasar suka sama suka .. mungkin ni jodoh . alhamdulillah .ada hikmahnya berlaku semua ni .. aku dengan dia mungkin ditemukan untuk menjaga satu sama lain .. ye ah . sepanjang aku kat sini .. die lah banyak pujuk aku untuk teruskan pelajaran aku .dan aku care about her . :) .. tapi masih ada yang tak puas hati atas hubungan kami berdua ... eish .. ttau la nak cakap apa .. hubungan yang kau kata salah ni sebenarnya tak salah pun .. Allah tahu apa kami buat .. die lebih tahu daripada kau. so tak perlu la judge2 kami ye .. masing2 ada kelemahan ..  dan untuk awak (F) thanks atas segalanya . awak jaga saya dengan baik sekali .. saya amat hargainya .. insyaallah satu hari nanti giliran saya untuk lakukan apa yang awak lakukan untuk saya .. saya selalu mohon kepada Allah agar tidak putuskan hubungan ni..kerana saya ingin bersama awak sampai akhir waktu .. jika awak kahwin sekali pon saya tanak relationship kite berakhir sebagai "loving bestfrriend" . . i love you ayeen