Wednesday, 8 February 2012

surat untuk awak (Ain najihah)

salam .awak , izin kn saya tulis surat ini untuk awak,saya harap awak baca sampai habis.
-terima kasih sebab cuba untuk gembira kan hati saya...spnjg kite kenal,awak selalu buat saya gembira.. saya jahat juga,saya selalu buli awak smpai awak nangis, saya minta maaf ye awak..
-terima kasih sebab cuba penuhi apa yang saya mahu.walaupun awak tidak mampu,
-terima kasih sebab berusaha belajar untuk saya, setia pada saya..
-terima kasih untuk cuba yang terbaik untuk saya.semua yang awak buat ada sebab,saya hargai :)
awak tanak saya terluka sebab awak lagi,awak tanak saya berhabis duit untuk awak lagi,awak tanak saya rasa terkonkong di samping awak lagi,awak tanak saya menunggu awak lg,awal tanak saya mghrp tok awak lagi.
saya tahu semua itu, awak buat yang terbaik untuk saya.terima kasih awak,
-maaf kan saya kerana saya terlalu baik untuk awak,saya buat hanya ingin awak gembira,saya nak awak thu yg saya terlalu mencintai awak.
-maaf kan saya sepanjang kita kenal saya banyak melukakan hati awak.
-maaf kan saya jika saya terlalu mendesak terhadap awak, niat saya hanya ingin gembira kan awak,saya tak tw la jd sebalik nya,, saya da banyak buat awak rasa bersalah dengan saya. maaf kan saya awak.
-maaf kan saya jika saya menambah kan masalah awak.
-maaf kan saya jika saya terlalu manja,
-maaf kan saya sebab saya terlalu mencintai diri awak..
-maaf kan saya ,saya tak boleh melupakan awak.
awak,ingat janji kita dulu,kita still adik bradik kn lau kita putus? klau awak sruh lpekn jnji tu,saya trima.saya taleh paksa awak.saya hnya boleh stalker awak,perhatikn awk dri jauh.
sekarang saya hanya ikot keputusan awak,kalau awak ingin saya balik,awak kol je saya k,saya sdia untuk awak,, saya tggu. :) .

pesanan saya untuk awak=
awak jaga diri baik2.
jaga kesihatan awak,jge permakanan awak,jangan diet.
kawal tekanan minda awak,jumpa kawan,kawan penting bagi awak . tu je peneman awk sekarang,saya da tak de,:)
harap awak kembali pada saya suatu hari nanti.
ok lah . sekian. . assalamualaikum . awak. saya sangat mencintai awak..kalau awak trima saya balik,saya tak kan ulangi kesilapan saya awak,asal kan awak kembali pada saya . :)
i love u ain najihah binti mohd.zaidi <3

tentang dia

BEN . pertama kali aq add die aq mula timbul perasaan, perasaan yg taleh di buat2 . iaitu sayang . . n aq berniat aq na gmbira kn die . aq cuba dekati die . . ta sngke respon die baik terhadap aq , aq epy sgt .. bila da smakin rapat aq cuba untuk couple dgn die . dgn cara ni aq leh laksana kn niat aq tu .. die ta trime aq pd mulanya . krna die rasa aq permainkn die.aq cube yakin kn die . die trime aq . alhmdulillah . dlm mse smer ex aq kejar2 aq, aq buntu taleh na plih mne satu,, akhirnya aq buat kptusan aq trus ngn ben . aq ta sggup ngn ex aq, n then kitorng couple sperti biasa .. aq cri mcm2 cara tok buat die epy,aq na aq sentiasa ada disisi die,,alhamdulillah die epy sgt ngn aq,sjk tu perasaan cinta aq timbul at die.. huhu .. mkin hari mkin kuat,,
tapi tu terjdi 2 bulan yg lps.mse cuti . bile stat skola. die di hrus kn dok hostel,tok ringn kn beban mak die,ayh die keja slma 18 bulan(lau ta silap).so susa na anta die ulang alik ke skola . so die dok hostel, 2 mggu skli blik .. aq resah,aq takot die brubah,aq kuat kn smngt aq,aq korban kn mse aq mnggu die pulang . aq pjuk ati aq "tper ,nt die balik,kjp je,mse uh leh la aq ckp puas2 ngn die" .. setelah dua mggu berllu .saat yg aq tggu2,aq sgt gmbira. bile kol die . die mngis ,, die kate die mslh at skola,,blik uma pon ad mslh,,aq terdiam,,ati yg gmbira bertuka duka,terluka,, aq kuat kn ati aq, aq pjuk die,aq try wt die epy,tp wktu uh ade je hlgn,n aq ngde2 na belaian mnja dri die sblum tido, ta sngke reaksi die da bruba,,slps mlm uh ,aq kol die ta angkt,aq msj die ta bls,aq bertmbh luka,,aq sabar,aq kuatkn ati aq,aq bg die masa .. ta lme kemudian,, mslh die ta hmpir slesai,die mintk maaf,aq maafkn . sok nyer die blik hostel.2 mggu lg aq tggu,tnpa wt ape2,hnya leh kuat an ati aq je,aq tggu ari jumaat . aq pgg fon.. die kol gne public mngata kn die taleh blik,die ade enta ape nta,lpe da, die ate die cube blik ari ahd, hnya seari tok aq,trime ksih syg, n lg skli aq nghrp kitrng leh smbng lme cm biasa,gmbira cm dlu . tp sume tu ta terjd,, hnya kesedihan,gmbira skit,sdeh, sume punca dari aq, aq bnyk pendam.aq terluah at die,die terluka, aq mintk maaf sgt2 , bkn niat aq,, die ate tper, erm, lega skit, tp rasa cinta die at aq cm da ilang,aq dpt rasa, n aq mintk die berjnji "jangan hmpakn aq,plez,jgn kcewakn aq" . die jnji uh .. haha.. 2 ari kemudian iaitu ari ni . die mintak CLASH ! . hurmm ..kesetiaan,kepercyaan,kesabaran,usaha aq sume da hncur hnya dgn perkataan tu je,aq tw die tana aq tggu die lagi,die tana aq kcewa krana die lagi, die tana ni bertrusan . saya faham awk, i love you . saya harap die dpt jmpe orng yg lebih bgus dri saya.. amin :)