Tuesday, 25 September 2012

takdir

dulu aku selalu merungut kat mak aku, aku nak blaja (act aku tasuke blaja pon) tapi sekurang2nyer otak aku berjlan la jugak dripada terperap dalam uma selama setahun lebih jugak gak .. and now impian aku tercapai .. sekarang aku belajar at inpens international college .. college ni cara mempelajaran die tak brape bagus sebab banyak menyentuh soal keagamaan daripada kepandaian/kemahiran seseorang,bukan maksud aku agama ta boleh masuk, tapi jangan lah berlebihan . kami nak blaja dengan penuh kenyakinan,keselesaan .. baik jadikan "sekolah" ni "sekolah" agama je ..peraturan sangat ketat ... kalau tahu aku tanak masuk sini .. baik aku masuk kolej at luar negara .. dorng lebih penting kan pelajaran tade lah kusut kepala ni .. yang ni buat orang stress . pelajaran down .. siyesly .. aku tertekan sekarang ..nasib baik ada dia .. dia?? sape tu? k . aku story . aku dipertemukan dengan seseorang . asalnya kami kawan .. dan tatau lah camne leh tercouple .. atas dasar suka sama suka .. mungkin ni jodoh . alhamdulillah .ada hikmahnya berlaku semua ni .. aku dengan dia mungkin ditemukan untuk menjaga satu sama lain .. ye ah . sepanjang aku kat sini .. die lah banyak pujuk aku untuk teruskan pelajaran aku .dan aku care about her . :) .. tapi masih ada yang tak puas hati atas hubungan kami berdua ... eish .. ttau la nak cakap apa .. hubungan yang kau kata salah ni sebenarnya tak salah pun .. Allah tahu apa kami buat .. die lebih tahu daripada kau. so tak perlu la judge2 kami ye .. masing2 ada kelemahan ..  dan untuk awak (F) thanks atas segalanya . awak jaga saya dengan baik sekali .. saya amat hargainya .. insyaallah satu hari nanti giliran saya untuk lakukan apa yang awak lakukan untuk saya .. saya selalu mohon kepada Allah agar tidak putuskan hubungan ni..kerana saya ingin bersama awak sampai akhir waktu .. jika awak kahwin sekali pon saya tanak relationship kite berakhir sebagai "loving bestfrriend" . . i love you ayeen

Sunday, 16 September 2012

sekarang da 3 bulan aku study ,, sedikit demi sedikit aku hilangkn perasaan aku kat die ,, hakikatnye masih ada lagi , mulut kata lepas,,tapi hati .. damn! "asl kau degil sangat pang kang !"
dah . tutup story pasal uh .. ni aku nak mengadu lak .. aku nak ngadu pasal tempat belajar aku .. aku sangat tertekan.. hampir tiap hari aku menangis tau .. mana tak nyer , korang bayangkan arini die aja ABC,123 tibe2 esok kena wt karangan 350 pth perkataan ..then tibe2 ade exam,dan kne siapkn tugasan.. huhu .. tu cme bygn je .. tde la die aja aq abc .. siyesly aku mgku skg aku cme minat terhdp rmbut,fashion lelaki .. aku msuk sini .. sume ttg girl boy not allowed ="= . mne ta parah aku! nak tanak aku teruskn la jugak .. dengan sokongan orang tersyg .. aku hampir berjaya siapkn tugasan aku .. ni hati aku msih ta tenang tau . psl tugas aku ta siap2 ag .. dan pling aku risau skg .. bfday aku da nk dekat .. aku tana balik dorm !! argh ! runsing2 !